Stativ til rørskærer

Stativet er galvaniseret og der medfølger adaptor til Rothenberger & Rems rørskærer.
Det er let at pakke, idet det passer lige ned i et rør (110mm).
Ønsker de at høre mere om disse stativer, eller at lave en bestilling er de velkommen til at kontakte os.

 

Få dit rørskærerstativ hos os

Vi sælger stativer til rørskærere, som kommer med en adaptor til Rothenberger eller Rems rørskærer. Vi holder til i Grevinge, hvorfra vi leverer rørskærestativer til kunder i hele landet – herunder Holbæk og Odsherred.

Vores stativer er galvaniserede og kan nemt pakkes ned i et rør på 110 mm. Dermed er stativet bærbart og nemt at have med på farten og ud til byggepladser.

Opnå en bedre arbejdsstilling med et rørskærestativ

Fordelen ved at bruge et rørskærestativ til skæring af plastrør og kloakrør er, at din arbejdsposition bliver væsentlig bedre. Stativet kan justeres, så du opnår en ergonomisk-forbedret arbejdshøjde, mens du samtidig passer på din kropspositur.

Stativet er et relevant arbejdsredskab til dig, der arbejder som entreprenør eller kloakmester.

Ring til os og hør mere

Har du brug for et rørskærestativ til det daglige arbejde, er du velkommen til at ringe eller maile til os på telefon 40 11 76 62 eller Claus@Claus-Lomholt.dk. Vi rådgiver og vejleder dig i dit valg af rørskærestativ, så du opnår den mest optimale arbejdsgang, når der skal skæres rør til kloak– og entreprenørarbejde.

Spørgsmål?

Ring på 40 11 76 62
og hør nærmere om
mulighederne for entreprenør arbejde der indebærer både fundamenter, kloakarbejde, nedrivning og meget mere. Alt sammen  i Odsherred og Holbæk

Fundamenter, kloakarbejde, gravearbejde, nedrivning