Grundvandssænkning i Holbæk og Odsherred

Hvis du leder efter en sikker og professionel samarbejdspartner til grundvandssænkning, så melder vi os gerne på banen. Vi har nemlig stor erfaring med mange opgaver relaterede til grundvandssænkning. Vi kender Sjællands undergrund – og især særdeleshed omkring Holbæk og Odsherred – som vores egen bukselomme, og vi går ind til alle slags opgaver med lige dele effektivitet og grundighed og med et godt slutresultat for øje. For her hos Claus Lomholt Entreprenør og Aut. Kloakmester har kundens tilfredshed alle dage været det, vi brænder for.

Grundvandssænkning med hensyn til miljøet

Der kan være forskellige årsager til, at du har behov for grundvandssænkning, og den stærkt varierende jordbund og grundvandsdybde i Danmark kan skabe store udfordringer, når der udgraves for at anlægge motorveje og andre byggeprojekter. Og det er netop her, at vi kommer ind i billedet. Vi kan nemlig hjælpe med alt fra simpel lænsning, hvor vi fjerner mindre grundvandstilstrømning eller regnvand, til pumpeboringer, som vi etablerer, når der skal sænkes til en stor dybde. Vi tager naturligvis hensyn til miljøet, når vi sænker grundvand.

Få et helt uforpligtende tilbud i dag

Hvis du har brug for rådgivning eller gerne vil tage en uforpligtende snak omkring grundvandssænkning, og hvordan vi kan hjælpe dig med det, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på tlf. 40 11 76 22 eller mail claus@claus-lomholt.dk. Vi er altid interesseret i at besvare spørgsmål og høre om mulighederne for at kunne hjælpe dig med effektiv, erfaren og professionel grundvandssænkning.