Nedrivning i Holbæk og Odsherred området

​Vi udfører alle former for nedrivning i høj kvalitet

Hos Claus Lomholt Entreprenør & Aut. Kloakmester varetager vi alle former for nedrivning i området omkring Odsherred og Holbæk, uanset om der er tale om delvisnedrivning eller totalnedrivning. For tiden ser vi især sommerhuse blive revet ned, da moderniserede sommerhuse, der kan bruges året rundt, bliver mere og mere populære. Uanset om det er et sommerhus, et helårshus, en stald, en gammel lade eller noget helt femte, som du ønsker at få revet ned, varetager vi med glæde projektet for dig. Virksomheden råder over et antal forskellige maskiner, der er god til forskellige processer under nedrivningen.

Vi trækker på over 30 års erfaring med nedrivning

Claus Lomholt Entreprenør & Aut. Kloakmester består af et team på 7 kompetente medarbejdere, der har hver deres fagområder og spidskompetencer. Virksomheden blev etableret for over 30 år siden, og vi trækker derfor på mange års erfaring, når vi varetager opgaver – uanset om det handler om nedrivning, kloakarbejde eller entrepriser. Det betyder også, at vi altid står til rådighed over for vores kunder med professionel og faglig rådgivning og vejledning.

Kontakt os for nærmere info

Vil du vide mere om, hvad Claus Lomholt Entreprenør & Aut. Kloakmester kan tilbyde dig, og om hvordan vi går til en opgave, er du velkommen til at ringe til os på 40 11 76 62 eller sende os en mail til claus@claus-lomholt.dk. Vi besvarer din henvendelse med et smil, og er altid parate til at komme med et uforpligtende tilbud og ekspertrådgivning. Vores kundeskarre befinder sig fortrinsvis i og omkring Holbæk og Odsherred, men vi varetager med glæde opgaver på hele Sjælland.

 

Spørgsmål?

Ring på 40 11 76 62
og hør nærmere om
mulighederne for entreprenør arbejde der indebærer både fundamenter, kloakarbejde, nedrivning og meget mere. Alt sammen  i Odsherred og Holbæk

Fundamenter, kloakarbejde, gravearbejde, nedrivning