Autoriseret kloakmester i Odsherred og Holbæk

​Claus Lomholt er autoriseret kloakmester, så vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri.

Hos Claus Lomholt Entreprenør & Aut. Kloakmester kan vi kalde os autoriseret kloakmester, hvilket sikrer vores kunder den bedste kvalitet hver gang. Vores titel som autoriseret kloakmester gør desuden, at vi er i stand til at udføre alle former for kloakservice ved anlæg og byggeri, uanset om der er tale om større eller mindre opgaver. De kompetente kloakmestre fra virksomheden trækker på mange års erfaring inden for branchen, hvilket er en stor fordel, når vi udfører komplekse og besværlige kloakopgaver.

Rensning af kloakanlæg og meget andet

I vores virksomhed sætter vi en ære i at være en kvalitetsbevidst kloakmester, der tager højde for detaljer og går op i det praktiske såvel som det æstetiske udtryk. Vi er eksperter inden for kloakarbejde, og har du behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, er vi i stand til at udføre dette effektivt og professionelt, samtidig med at vi med glæde deler ud af vores viden og erfaring, så du får den bedste løsning. Vi tilbyder naturligvis også mindre komplekse arbejdsopgaver, såsom rensning af kloakanlæg for at udbedre brud på kloaknet.

Kontakt Claus Lomholt – din lokale kloakmester i Holbæk og Odsherred på Vestsjælland

Uanset om du har brug for at få renset kloaker eller står overfor et omfattende byggeprojekt, hvor kloaksystemet skal udvides, tager vi med glæde opgaven på os, og stiller os til rådighed med ekspertrådgivning. Vi holder til i Grevinge og tilbyder kloakarbejde i, især Odsherred og Holbæk området, men kører med glæde ud til kunder på hele Sjælland. Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at give os et kald på 40 11 76 62 eller sende en mail claus@claus-lomholt.dk, hvor vi med glæde besvarer spørgsmål.

Spørgsmål?

Ring på 40 11 76 62
og hør nærmere om
mulighederne for entreprenør arbejde der indebærer både fundamenter, kloakarbejde, nedrivning og meget mere. Alt sammen  i Odsherred og Holbæk

Fundamenter, kloakarbejde, gravearbejde, nedrivning