Fundamenter til alle formål

​Vi laver fundamenter til helårshuse, sommerhuse samt byggeprojekter i området omkring Odsherred og Holbæk.

Drømmehuset – uanset om der er tale om et helårshus i et villakvarter eller et sommerhus ud til kysten -kræver et godt fundament. Fundamenter er grundstenene til ethvert byggeprojekt, og Claus Lomholt Entreprenør & Aut. Kloakmester har gennem tiden stået for opførelsen af mange fundamenter. Vi er klar over, hvor vigtig en proces det er og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten –  hverken af vores materialer eller udførelsen af vores arbejde. Derfor kan du trygt regne med, at vi bygger dig et solidt og stærkt fundament, der bliver basen for dit nye drømmehus.

Vi lægger fundamentet til dit projekt

Når man skal i gang med at bygge et hus op fra bunden, er det enormt vigtigt, at man tager højde for terrænet, man skal bygge i. Bygger man fx ud til kysten eller på lavtliggende områder, hvor jorden ofte kan være utrolig våd, er det vigtigt, at man tager højde for dette, før man begynder at bygge. Vi råder over maskiner, der kan foretage grundvandssænkning – det vil sige maskiner, der suger overskydende grundvand op, så man kan gå i gang med sit byggeprojekt på solidt terræn. Desuden kan vi foretage underskydning, hvilket er en smart måde at få etableret kabler og rør på en strækning, uden at skulle grave terrænet op.

Kontakt din lokale entreprenør

Står du overfor at skulle bygge nyt, sætter vi hos Claus Lomholt Entreprenør & Aut. Kloakmester en ære i at være din professionelle, kompetente samarbejdspartner. Uanset om du skal have foretaget kloakarbejde, entrepriser, nedrivning eller opbygning af fundamenter, er du velkommen til at tage kontakt til os på 40 11 76 62 eller sende os en mail til claus@claus-lomholt.dk. Vi holder til i Grevinge, men kører ud til opgaver på hele Sjælland – især i Holbæk og Odsherred.

Spørgsmål?

Ring på 40 11 76 62
og hør nærmere om
mulighederne for entreprenør arbejde der indebærer både fundamenter, kloakarbejde, nedrivning og meget mere. Alt sammen  i Odsherred og Holbæk

Fundamenter, kloakarbejde, gravearbejde, nedrivning