Gravearbejde der går i dybden

Her hos Claus Lomholt Entreprenør og Aut. Kloakmester har vi altid gjort en dyd ud af at udføre en grundigt og effektivt arbejde i høj kvalitet – og det gælder også, når det drejer sig om gravearbejde. Vi hører til i Grevinge, og hvis du befinder i omegnen, som fx i Holbæk eller Odsherred, så kan vi uden tvivl hjælpe dig med at løse de opgaver og udfordringer, som du står over for. Vi har nemlig stor erfaring med en bred vifte af forskelligartet gravearbejde fx. fundamenter og nedrivning.

Vi kan klare det hele!

Gravearbejde er selvfølgelig et stort felt, men blandt vores tidligere arbejdsopgaver tæller fx udgravning til kloakering, søer, kabler, veje, byggerier og parkeringspladser. Vi planerer også haver og meget andet. Sagt med andre ord: Så længe du har behov for en gravemaskine, så står vi klar til at hjælpe.

Fra timebasis til totalentreprise

Vi udlejer også vores maskiner på timebasis, ligesom vi også kan aftale en pris, hvis du har behov for at leje en maskine over en længere periode. Og er der tale om en større opgave, står vi hellere end gerne for totalentreprisen. For her hos os kan du altid forvente gravearbejde, der går i dybden.

Ring og få et uforpligtende tilbud på gravearbejde

Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, eller hvis du er interesseret i at høre mere om vores professionelle gravearbejde. Vi træffes hellere end gerne på 40 11 76 62 eller claus@claus-lomholt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål?

Ring på 40 11 76 62
og hør nærmere om
mulighederne for entreprenør arbejde der indebærer både fundamenter, kloakarbejde, nedrivning og meget mere. Alt sammen  i Odsherred og Holbæk

Fundamenter, kloakarbejde, gravearbejde, nedrivning